urednistvo@preteklih24.si

V prometni nesreči umrl 63-letni voznik osebnega vozila

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 507 klicev občanov. 96 klicev je bilo interventnih, eden nujen.


Fotografija je simbolična

17 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 8 s področja mejnih zadev in tujcev, 61 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

O prometni nesreči včeraj umrl 63-letni voznik osebnega vozila. Poleg omenjene nesreče, so policisti včeraj obravnavali še 3 prometne nesreče z lažjimi poškodbami in 23 prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti včeraj ukrepali petkrat.

Kriminaliteta

Na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah so policisti včeraj obravnavali sum storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Osumljenega so policisti pridržali, mu izrekli ukrep prepovedi približevanja, sledi še kazenska ovadba.

Nezakoniti prehod državne meje

Na avtocestnem počivališču Tepanje so policisti včeraj izsledili moldavskega voznika, ki je v vozilu prevažal štiri ruske državljanke, ki so nezakonito vstopile v Slovenijo. Vse štiri so zaprosile za mednarodno zaščito. Voznika so policisti pridržali in ga bomo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države.