urednistvo@preteklih24.si

Grozil, kričal in zmerjal policiste

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 44 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 150 klicev. Obravnavali so 21 prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali 2 vloma in 2 tatvini, zaradi kršitev javnega reda so bile 4 intervencije.


Fotografija je simbolična

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 2 nezakonita prehoda državne meje.

V Kopru je nekdo vlomil v skladišče in ukradel udarno kladivo s petimi pripadajočimi svedri različnih dimenzij. Podjetje je oškodovano za 700 evrov.

V Parecagu pa je nekdo vlomil v gospodarsko poslopje. Odtujene so bile električne grabljice za oljke, motorna žaga Husquarna in nahrbtna kosilnica Kawasaki. Lastnik je oškodovan za 1500 evrov.

Ob 15.20 se je na Partizanski cesti v Sežani ustavila voznica osebnega avtomobila. Odrejen preizkus alkoholiziranosti ji je pokazal 1,31 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 23.20 so v Postojni odredili pridržanje 58-letnemu domačinu, ki je kričal in zmerjal policiste ter jim grozil, s kršitvami pa ni prenehal. Izdan mu je bil plačilni nalog za več kršitev.

V Portorožu je nekdo vlomil v lokal. Ukradel je gotovino, tri telefone in alkoholne pijače.