urednistvo@preteklih24.si

V čelnem trčenju tri osebe poškodovane

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 117 klicev, 41 interventnih, oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.


Fotografija je simbolična

V opisanem času so policisti obravnavali tudi:

– 8 kaznivih dejanj,
– 7 prometnih nesreč I. kategorije,
– 1 vozniku je bilo zaseženo vozilo, ki ga je vozil,
– 3 prijave kršitev javnega reda in miru, od tega 1 v zasebnem prostoru in 2 na javnem kraju,

Izpostavljamo:

Prometna nesreča na območju PP Ruše

Na območju PP Ruše so policisti obravnavali prometno nesrečo II. kategorije. Voznik osebnega avtomobila je zapeljal na nasprotni vozni pas, kjer je trčil v nasproti vozeči avtomobil, ki ga je odbilo v jarek, kjer je obstalo. V trčenju so se poškodovale tri osebe – odpeljane so bile v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da so lažje telesno poškodovane. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preiskavo nesreče.

Prometne razmere na območju PU Maribor

Obilno sneženje je zjutraj povzročilo nekaj preglavic voznikom na cestah na območju PU Maribor. Med 4. in 7. uro zjutraj so policisti bili obveščeni o 9 prometnih nesrečah z materialno škodo in 2 z lažjimi telesnimi poškodbami. Obveščeni so policisti bili tudi o več podrtih drevesih na območju Ptuja, Malečnika in Poljčan. Voznike še vedno opozarjajo, da vozijo skrajno previdno in strpno ter da se na cesto odpravijo le s primerno zimsko opremo.