urednistvo@preteklih24.si

Do prometne nesreče prišlo zaradi nepravilne strani in smeri vožnje, ena oseba huje poškodovana

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 253 klicev občanov. 67 klicev je bilo interventnih.


Fotografija je simbolična

24 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 26 s področja prometne varnosti in 13 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so policisti obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, eno z lažjimi in petnajst prometnih nesreč z materialno škodo.

V večernih urah so nas iz Splošne bolnišnice Slovenj Gradec obvestili, da je pri njih poiskal pomoč 62-letni voznik, ki je bil udeležen v prometni nesreči v Hrastovcu. Do prometne nesreče je prišlo zaradi nepravilne strani in smeri vožnje. Povzročitelj se v trčenju ni poškodoval, huje se je poškodoval drugi udeleženi voznik.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so policisti včeraj, okoli 15. ure, obravnavali v Brezovcu pri Rogatcu, kjer je voznik osebnega vozila izsilil prednost voznici osebnega vozila. V trčenju se je lažje poškodovala voznica, ki so jo z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti ukrepali trikrat.

Kriminaliteta

Na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem so policisti obravnavali sum storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Nasilnežu so policisti izrekli ukrep prepovedi približevanja. Sledi še kazenska ovadba.

Na območju Prebolda so policisti obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je ukradel menjalni denar.

V Velenju so policisti obravnavali vlom v dva gradbena zabojnika. Storilec je ukradel tri klimatske naprave, elektronski merilec razdalje in več orodja.

V Celju so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je prostore preiskal, ukradel ni ničesar.

Izpred ene od celjskih srednjih šol je neznani storilec včeraj ukradel kolo, znamke Scott.