urednistvo@preteklih24.si

Izgubil oblast nad vozilom in trčil v brežino, poškodovani dve osebi

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 37 primerih in na številko 113 prejeli skupno 117 klicev. Obravnavali so eno prometno nesrečo, v kateri sta bili dve osebi lažje telesno poškodovani, eno prometno nesrečo z materialno škodo in zasegli eno vozilo.


Fotografija je simbolična

S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in eno tatvino. Zaradi kršitev javnega reda so policisti posredovali šestkrat.

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 37 oseb, ki so nedovoljeno vstopile v Slovenijo.

Neznani storilec je v okolici Sežane vlomil v trgovino z mešanim blagom in ukradel večjo količino cigaret različnih znamk.

V Kopru je neznani storilec z osebnega avtomobila, last 75-letnika, ukradel obe reg. tablici KPM9-897.

V Izoli so policisti ustavili 54-letnega voznika osebnega avtomobila, doma iz okolice Kopra. Pri kontroli pogojev za udeležbo v prometu so ugotovili, da vozi v času veljavnega ukrepa začasnega odvzema vozniškega dovoljenja. Vozilo mu je bilo zaseženo, zoper njega pa bo napisan obdolžilni predlog.

Ob 13.06 uri je bil OKC PU Koper obveščen o prometni nesreči s telesnimi poškodbami, ki se je pripetila izven naselja Dekani. Policisti so ugotovili, da je 31-letni drž. Italije vozil tovorno vozilo iz smeri lovske koče LD Dekani po klancu navzdol in zaradi neprilagojene hitrosti izgubil kontrolo nad vozilom, zaradi česar je pričel nenadzorovano drseti. Trčil je v brežino, kjer se je vozilo prevrnilo na desni bok. V nesreči sta bila lažje telesno poškodovana 33 in 71-letna sopotnika, oba doma iz okolice Kozine. Oba sta bila oskrbljena v bolnici Izola. Vozniku je bila izrečena globa.