urednistvo@preteklih24.si

Ponesrečil se je med razkladanjem materiala in na kraju podlegel poškodobam

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 14 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 2 s telesnimi poškodbami; po 2 prijavi kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter v zasebnem prostoru.


Fotografija je simbolična

S področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina in vlom.

Dogodki:

Na območju Škofje Loke so kriminalisti včeraj popoldan obravnavali nesrečo pri delu z delovnim strojem. Glede na zbrana obvestila je moški stroj upravljal sam, do nesreče pa je prišlo pri razkladanju materiala z viličarjem iz višjega regala. Odrasel moški je zaradi poškodb umrl na kraju nesreče. O nesreči kriminalisti še vodijo postopek in zbirajo obvestila.

Škofjeloški policisti so obravnavali požar na delovnem stroju. Ugotovljeno, da gre za okvaro. Tuja krivda je izključena. Nastala je majhna materialna škoda.

Bohinjski gorski reševalci so včeraj reševali moškega, ki si je v gozdu na območju Bohinja poškodoval nogo.

Radovljiški policisti so danes ponoči obravnavali nastanek škode na stanovanjskem objektu in lažje poškodbe pri moškem zaradi odloma skale s pobočja.

Divjad je bila povožena v Kokri, Dobrem Polju in cesti proti Kranjski Gori.

Promet

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami. V Kranju sta dva voznika trčila zaradi neprilagojene hitrost vožnje, v Kokri pa sta bila v nesreči udeleženi motoristka in
voznica osebnega avtomobila. Do nesreče je prišlo med zavijanjem voznice. Policisti o nesreči še vodijo postopek.

Kriminaliteta

V Gorenji vasi je bilo vlomljeno v osebni avtomobil. Odtujen je bil denar. V vozilih ne puščajte vrednih stvari in predmetov, ki bi lahko privlačili tatove. To so denarnice, denar, telefoni, računalniška oprema, nahrbtniki, torbice, dražja oblačila ipd.