urednistvo@preteklih24.si

Pomurski policisti na avtocestnem počivališču odkrili ukradeno tovorno vozilo

V preteklem dnevu so policisti policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči. V obeh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dve poškodba vozila na parkirnem prostoru in šest primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in nesreča pri delu.


Fotografija je simbolična

Kriminaliteta

S področja kriminalitete je bila na gradbišču v Sebeborcih obravnavana tatvina nafte iz dveh delovnih strojev. V Sotini je neznanec iz odklenjene garaže odtujil dve motorni žagi. Na počivališču AC v Murski Soboti so policisti odkrili tovorno vozilo znamke Iveco, za katerega se je ugotovilo, da je ukraden v Italiji. Radgonski policisti so obravnavali tatvino mobilnega telefona, lendavski pa goljufijo.

Nesreča pri delu

V podjetju v Ljutomeru je prišlo do nesreče pri delu. Ugotovljeno, da je delavcu na levi gleženj padel kovinski predmet in mu ga poškodoval.

Javni red in mir

Javni red je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Ilegalne migracije

Soboški policisti so prijeli pet tujcev, kateri so na nedovoljen način vstopili v republiko Slovenijo.

Prometna varnost

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.