urednistvo@preteklih24.si

Gorski reševalci čez vikend imeli polne roke dela

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 4 obvestila o prometnih nesrečah z materialno škodo; 1 prijavo kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter 2 v zasebnem prostoru.


Fotografija je simbolična

S področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina in vlom.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bilo zaseženo eno vozilo.

Dogodki

Policisti so obravnavali ugriz psa človeka. Pes je bil na javnem kraju brez nadzora. V še enem primeru pa je spuščen pes povzročil padec sprehajalke, ki je imela svojega psa in se je ta ustrašil lajanja. Policisti proti skrbnikom vodijo prekrškovni postopek.

Radovljiški policisti so včeraj obravnavali prijavo o nepravilno parkiranih vozilih na javni prireditvi in o njej zbirajo obvestila.

V Kranjski Gori se je v športnem parku poškodoval kolesar. Reševali so ga kranjskogorski gorski reševalci, v zdravstveno ustanovo pa ga je odpeljal policijski helikopter z ekipo za reševanje v gorah.

Na območju Mežakle si je včeraj pohodnica poškodovala nogo, na Vršiču pa je obiskovalka izgubila zavest. Posredovali so gorski reševalci in nujna medicinska pomoč.

Divjad je bila povožena na glavni cesti v kraju Dovje, Bistrica – Podtabor in v Šenčurju.

Kriminaliteta

V Žireh je bil odtujen štirikolesnik rdeče barve. Na Ljubelju sta bili z vozila odtujeni obe registrski tablici.

V Gorenji vasi je bilo vlomljeno v dva osebna avtomobila. V enem je bila na vidnem mestu denarnica. Na Bledu pa je bilo vlomljeno v poslovni objekt.