urednistvo@preteklih24.si

Voznik traktorja zapeljal na nasprotno stran ceste in trčil v drugo vozilo

V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 779 klicev, 186 za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 43 nanašalo na kriminaliteto, 37 na javni red in mir, ter 86 na prometno varnost.


Fotografija je simbolična

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 8 tatvin, 5 vlomov (v treh primerih je ostalo pri poskusu) in 5 primerov poškodovanja tuje stvari.

Pri prometni varnosti so obravnavali 26 prometnih nesreč z materialno škodo in 5 nesreč z lahkimi telesnimi poškodbami.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 4 krat na javnem kraju (ena oseba je bila pridržana) in 3 krat v zasebnem prostoru.

Med opravljanjem nalog varovanja državne meje niso zaznali nedovoljenih prehodov državne meje.

Kriminaliteta
Vlomi:

V Logatcu je bilo vlomljeno v gradbeni kontejner od koder so odtujili več ročnega orodja. Povzročili so za nekaj tisoč evrov škode.

V Mostah je bilo vlomljeno v ograjeno gradbišče od koder so odtujili gradbeni material. Povzročili so za več nekaj evrov škode.

Prometna varnost
Prometne nesreče:

Včeraj, okoli 16. ure se je na Ljubljanski cesti v Domžalah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega in voznik tovornega vozila. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica v križišču odvzela prednost vozniku tovornjaka. Pri tem se je voznica lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 14.30 se je na Ljubljanski cesti v Kamniku zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik pri vključevanju v krožni promet odvzel prednost vozniku, ki je že vozil po krožišču. Pri tem se je udeleženi voznik lažje telesno poškodoval. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Včeraj, okoli 14.30 se je na cesti od Čateža proti Gabrovki zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnega vozila in traktorja s priklopnikom. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik traktorja v ovinku zapeljal na nasprotno stran ceste in trčil v vozilo voznice, ki je pripeljala nasproti. Pri tem se je udeležena voznica lažje telesno poškodovala. Policisti vodijo prekrškovni postopek.