urednistvo@preteklih24.si

S tovornim vozilom oplazil kolesarko in odpeljal naprej

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24. urah sprejel: 7 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 3 s telesnimi poškodbami; 10 prijav kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter 1 v zasebnem prostoru.


Fotografija je simbolična

S področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina in poškodovanje tuje stvari.

Dogodki:

Škofjeloški policisti so obravnavali nesrečo pri delu. Delavka se je porezala in utrpela lažje telesne poškodbe. Tuja krivda je izključena.

Radovljiški policisti so obravnavali požar na stanovanjski hiši. Posredovali so gasilci PGD Lesce in Radovljica. Škode je za približno 5.000 evrov.

Na območju Kranja je, med obnovitvenimi deli, prišlo do poškodovanja plinske napeljave. Kranjski gasilci so zaprli dovod
plina, poškodba je bila sanirana, nihče pa ni bil ogrožen.

Na Jesenicah so policisti našli izgubljenega psa in ga vrnili lastniku.

Promet

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali tri prometne nesreče s telesnimi poškodbami. Blejski policisti so bili najprej obveščeni o prometni nesreči na cesti Krnica Pokljuka. Zaradi nepravilne strani vožnje je voznik tovornega vozila oplazil tujo kolesarko, ki je padla in se lažje telesno poškodovala. Voznik tovornega vozila je odpeljal naprej, policisti pa so ga izsledili.

Kasneje so bili obveščeni še o padcu motorista na cesti med Jereko in Koprivnikom. Ugotovljeno je bilo, da je sam padel motorist, tuj državljan. Vzrok je bila neprilagojena hitrost, posledica pa huda telesna poškodba. Oskrbeli so ga v jeseniški bolnišnici.

Na območju Radovljice je voznik mopeda trčil v osebni avtomobil. Pri tem je bil lažje telesno poškodovan.

Kriminaliteta

Kranjski policisti so preverili zapuščeno vozilo in ugotovili, da je bilo ukradeno na območju Novega mesta. Vozilo bo vrnjeno
lastniku.

Škofjeloški in blejski policisti so obravnavali tatvini artiklov v trgovini.

Na območju Kranja je neznani storilec vstopil v hišo in si prilastil nekaj kosov zlatnine.