urednistvo@preteklih24.si

Nepridiprav na osebnem vozilu prerezal dve pnevmatiki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 283 klicev občanov. 81 klicev je bilo interventnih, eden nujen.


Fotografija je simbolična

30 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 26 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

O tragični prometni nesreči, ki se je zgodila včeraj popoldne, in v kateri je umrl 78-letni voznik osebnega vozila, so policisti včeraj že poročali.

Poleg omenjene so policisti včeraj obravnavali še dve prometni nesreči s hudimi poškodbami, pet z lažjimi in enajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Od ostalega dogajanja izpostavljajo tatvino, požar in poškodovanje tuje stvari.

Na avtocestnem počivališču Tepanje so policisti obravnavali tatvino goriva. Neznani storilec je iz rezervoarja hrvaškega tovornega vozila ukradel okoli 250 litrov goriva.

V podjetju v Zbelovem so policisti v dopoldanskih urah obravnavali požar. Do požara je prišlo zaradi vžiga prahu v peskalnem stroju. Tuja krivda je izključena.

Na Kovinarski ulici v Celju so policisti obravnavali poškodovanje vozila. Neznani storilec je na osebnem vozilu prerezal dve pnevmatiki.