urednistvo@preteklih24.si

V Lendavskih goricah je med delom v vinogradu zagorel traktor

V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč v katerih so se tri osebe telesno poškodovale, tri kazniva dejanja , šest kršitev javnega reda in miru, požar, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.


Fotografija je simbolična

Prometna nesreča

Policisti Postaje prometne policije Murska Sobota so ob 14.50 v Lendavskih goricah, v bližini hiše Lendavske gorice 29/b, obravnavali prometno nesrečo v kateri se je hudo telesno poškodovala kolesarka. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosimo morebitne priče ali očividce prometne nesreče, da se javijo na najbližji policijski postaji, pokličejo na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon Policije 080 1200.

Kriminaliteta

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali vlom v vrtno lopo od koder je bila ukradena motorna žaga, vlom v stanovanjsko hišo od koder ni bilo ničesar odtujeno in goljufijo pri točenju goriva na bencinskem servisu.

Javni red in mir

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Požar na traktorju

V Lendavskih goricah je med delom v vinogradu, prišlo do požara na traktorju. Požar so pogasili gasilci. Pri požaru je nastalo za 5.000 evrov škode.

Prometna varnost

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.