urednistvo@preteklih24.si

Nepazljiva voznica izsilila prednost kolesarju in ga hudo poškodovala

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24. urah prejeli 274 klicev občanov. 63 klicev je bilo interventnih.


Fotografija je simbolična

10 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 28 s področja prometne varnosti in 13 s področja javnega reda in miru.

Zahvala vsem, ki so včeraj na območju Bočne, občina Gornji Grad, sodelovali pri iskanju pogrešanega otroka

Včeraj nekaj po 12. uri so policisti bili obveščeni o pogrešanju otroka na območju Bočne, občina Gornji Grad. Takoj so policisti organizirali iskalno akcijo in otroka našli, z njim je vse v redu. Vsem sodelujočim v iskalni akciji, gasilcem PGD Bočna, PGD Gornji Grad, vodnikom z iskalnimi psi, domačinom ter drugim, ki ste pripomogli, da je bil otrok čimprej najden, se zahvaljujejo pomoč.

V nadaljevanju so policisti na področju prometne varnosti obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, dve z lažjimi in tri z materialno škodo.

V Celju na Dečkovi cesti so policisti ob 18.40 uri obravnavali prometno nesrečo v kateri je bil huje telesno poškodovan kolesar. Prometno nesrečo je povzročila voznica osebnega vozila, ki je izsilila prednost kolesarju, kateri si je pri padcu poškodoval roko. Zoper voznico sledi kazenska ovadba.

Enemu vozniku so policisti zasegli vozilo, ker ni izpolnjeval pogojev za vožnjo.

Na področju javnega reda in miru so policisti obravnavali šest kršitev.

S področja kriminalitete izpostavljajo kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari in vlom v stanovanjsko hišo.

V Vojniku je neznani storilec poškodoval zaslon samopostrežne avtopralnice.

V Celju na Prešernovi ulici je neznani storilec vlomil skozi balkonska vrata v stanovanjsko hišo iz katere je odtujil gotovino.

V kraju Trlično na območju Rogatca so policisti izsledili državljana Palestine, ki je ilegalno vstopili v Slovenijo. Po izvedenih postopkih ga bomo predali varnostnim organom Hrvaške.

Včeraj ob 15. uri so policisti na avtocesti v Arja vasi, smer Celje – Ljubljana, obravnavali požar na tovornem vozilu. Do požara je prišlo zaradi pregretja kolesa priklopnega vozila, ogenj se je razširil na tovor. Posredovali so gasilci in požar pogasili. Nastala je materialna škoda nihče ni bil poškodovan tuja krivda je izključena.