urednistvo@preteklih24.si

Koprski policisti v preteklem dnevu obravnavali kar 35 ilegalnih prehodov državne meje

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 57 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 150 klicev. Obravnavali so 7 prometnih nesreč z materialno škodo in 1 z lažjimi poškodbami, zasegli so 2 vozili. S področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 2 tatvini, zaradi kršitev javnega reda je bilo 8 intervencij.


Fotografija je simbolična

V Prestranku so zasegli vozilo 43-letnemu vozniku, ki vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenje. Sledi obdolžilni predlog.

Z delovišču pri Črnem kalu je nekdo ukradel klešče kopača (klešče za prestavljanje večjih kamnov, znamke Volvo), vredne približno 12.000 evrov.

Ob 16.50 so policisti bili obveščeni, da je v Žusterni padel 64-letni voznik električnega skiroja. Pri zavijanju je namreč s prednjim kolesom trčil v robnik pločnik, pri padcu se je lažje poškodoval, sledi pa mu plačilni nalog zaradi vožnje preblizu desnemu robu.

Popoldan so v Dragonji zasegli osebni avto 70-letnemu vozniku, ki je vozil v času prepovedi vožnje. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 35 ilegalnih prehodov državne meje.