urednistvo@preteklih24.si

Bočno trčil v vozilo, ki ga je prehiteval, nato še čelno v nasproti vozeče vozilo

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 197 klicev občanov. 62 klicev je bilo interventnih, eden nujen.


Fotografija je simbolična

15 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 7 s področja mejnih zadev in tujcev, 27 s področja prometne varnosti in 11 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročamo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in dvajsetih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Prvo prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so policisti v dopoldanskih urah obravnavali na območju Prevalj, kjer je voznica osebnega vozila zapeljala z vozišča v jarek.

Okoli 14. ure so policisti v Mali Pirešici obravnavali prometno nesrečo, v kateri so se poškodovale tri osebe. Povzročil jo je voznik osebnega vozila, ki je med prehitevanjem najprej bočno trčil v vozilo voznice, ki jo je prehiteval in nato še čelno v vozilo voznice, ki je pravilno pripeljala nasproti. Vsi trije vozniki so se v trčenju lažje poškodovali.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti ukrepali štirikrat.

S področja kriminalitete izpostavljajo vlom.

Obravnavali so policisti ga v Medlogu, kjer je neznani storilec vlomil v gradbeni zabojnik. Ukradel je več različnih električnih vodnikov, vrednih dobrih 600 evrov.