urednistvo@preteklih24.si

Delavcu pri sestopu z nakladalnega prostora tovornega vozila zdrsnilo in je padel na vilice viličarja ter se hudo poškodoval

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 243 klicev občanov. 69 klicev je bilo interventnih.


Fotografija je simbolična

18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 11 s področja mejnih zadev in tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

V soboto, 2. aprila 2022, okoli 21.30 ure, so policisti bili obveščeni o prometni nesreči , ki se je zgodila na prehodu za pešce na Šaleški cesti v Velenju in sicer na prehodu pri Mercator centru. V prometni nesreči sta bila udeležena peška in neznani voznik sivega osebnega vozila. Peška je prečkala prehod iz smeri Rudarske ceste 2 proti Mercatorju. Na prehodu za pešce, na smernem vozišču iz krožnega križišča proti glavni avtobusni postaji, jo je zbil neznani voznik sivega osebnega vozila. Po trčenju sta iz vozila izstopila moški in ženska ter ponudila pomoč peški. Le ta je pomoč zavrnila. Peška je zaradi lažjih poškodb naknadno poiskala zdravniško pomoč. Zaradi razjasnitve okoliščin pozivajo voznika osebnega vozila, udeleženega v prometni nesreči, naj se oglasi na Policijsko postajo Velenje ali pokliče na telefonsko številko (03) 898 61 00.

V podjetju v Celju so policisti včeraj obravnavali nesrečo pri delu. 63-letnemu delavcu je pri sestopu z nakladalnega prostora tovornega vozila zdrsnilo in je padel na vilice viličarja ter nato na asfaltna tla. Pri padcu se je hudo poškodoval. Tuja krivda je izključena.

Na delovišču v Žalcu so policisti obravnavali vlom v gradbeni zabojnik. Storilec je ukradel motorno žago.