urednistvo@preteklih24.si

Trčil v vozilo pred sabo, nato ga je odbilo v ograjo in prometni znak

V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 101 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 29 nanašalo na kriminaliteto, 31 na javni red in mir, ter 24 na prometno varnost.


Fotografija je simbolična

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 10 tatvin in 7 primerov poškodovanja tuje stvari.

Obravnavali so 6 prometnih nesreč z materialno škodo in 2 nesreči z lahkimi telesnimi poškodbami.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 8 krat na javnem kraju in 7 krat v zasebnem prostoru (ena oseba je bila pridržana).

Med 3. 4. 2022, od 6. ure in 4. 4. 2022, do 6. ure, policisti Policijske uprave Ljubljana med opravljanjem nalog varovanja državne meje niso izsledili in prijeli tujcev, ki bi nezakonito prestopili državno mejo.

Prometna varnost
Prometne nesreče:

Včeraj, nekaj pred 18. uro je na uvozu na avtocesto v Logatcu prišlo do prometne nesreče v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Nesrečo je povzročil voznik osebnega vozila, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v pred sabo vozeče vozilo, ki je zmanjševalo hitrost zaradi vozila, ki je zavijalo pred njim. Po trčenju je vozilo povzročitelja zaneslo, tako da je trčil še v ograjo in prometni znak. V nesreči se je povzročitelj lažje poškodoval. Izdan mu bo plačilni nalog.