urednistvo@preteklih24.si

Pretepli so ga, ker jih je prosil naj se umirijo, ker so preglasni

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 7 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 2 s telesnimi poškodbami; po 3 prijave kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter v zasebnem prostoru.


Fotografija je simbolična

S področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj poškodovanje tuje stvari in nasilje v družini.

Policisti so v enem postopku vozniku zasegli manjšo količino prepovedane droge in vodijo prekrškovni postopek.

Dogodki:

Kranjski policisti danes obravnavajo požar na stanovanjski hiši. Zagorelo je podstrešje. Nastala je materialna škoda. Postopek še poteka.

Jeseniški policisti so včeraj sprejeli prijavo povzročitve lažjih poškodb občana, ki so nastale v pretepu v soboto zvečer okoli 22.30 ure. Neznanci naj bi ga pretepli, ko jim je rekel, naj se umirijo, ker da so preglasni. Policisti še zbirajo obvestila in vodijo postopek.

Včeraj zvečer je zagorela majhna površina podrasti na območju železniške proge v Kranju. Škoda ni nastala.

Divjad je bila povožena na cesti Bled – Bohinj in v Zgornji Lipnici.

Promet

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami. Preko celotnega vikenda jih je bilo pet. Včeraj popoldan je voznik v Gozd Martuljku trčil v mlajšo peško, ki je nepravilno prečkala cesto. V Škofji Loki pa je voznik v križišču odvzel prednost motoristki, ki je padla po tleh. Preizkus alkoholiziranosti je pri vozniku pokazal manjšo stopnjo alkohola (0,23 mg/l – še dovoljeno), ki pa že povzroča, da se opazovani objekti vozniku zdijo bolj oddaljeni, kot so v resnici.

Kriminaliteta

V Radovljici je občan prijavil namerno poškodovanje pnevmatike na osebnem avtomobilu.