urednistvo@preteklih24.si

Ukradel za 275 alkoholnih pijač

Včeraj, 17. marca ob 16.35 uri, so policisti obravnavali poskus vloma skozi glavni vhod v stanovanjsko hišo v Ajdovščini.


Fotografija je simbolična

S tem nezakonitim dejanjem je na objektu nastala materialna škoda za okoli 500 evrov. Policisti PP Ajdovščina bodo po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Tatvina alkoholnih pijač

Včeraj, 17. marca dopoldne, so policisti PP Idrija obravnavali tatvino alkoholnih pijač različnih blagovnih znamk v večji trgovini na območju Idrije. Omenjenega kaznivega dejanja je utemeljeno osumljen 30–letni moški, ki je s prodajnih polic v vrečko spravil več alkoholnih pijač in nato trgovino zapustil ne da bi pred tem na blagajni omenjene izdelke plačal. S tem nezakonitim dejanjem je bila gospodarski družbi povzročena materialna škoda za 275 evrov. Policisti PP Idrija bodo osumljenca kazensko ovadili na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja tatvine (po 204. členu KZ-1).

Na Tolminskem poškodovali osebno vozilo

Včeraj, 17. marca, so policisti PP Tolmin obravnavali poškodovanje osebnega vozila na Tolminskem. Po sedaj zbranih podatkih je neznani storilec pred kratkim pristopil do osebnega avtomobila in z neznanim ostrim predmetom poškodoval oz. preluknjal obe zadnji pnevmatiki na vozilu. Po storitvi kaznivega dejanja je nepridiprav odšel neznano kam. Na vozilu je nastala materialna škoda v višini 55 evrov. S strani oškodovanca ni bil podan predlog za pregon, zato bodo tolminski policisti o vseh ugotovljenih dejstvih s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Povoženje divjadi

Včeraj, 17. marca okoli polnoči, so novogoriški policisti obravnavali povoženje divjadi (srna) na območju naselja Banjšice (Mestna občina Nova Gorica) s strani voznika osebnega avtomobila. Po trku z osebnim vozilom je divjad poškodovana obležala ob vozišču.