urednistvo@preteklih24.si

Kolesar trčil v srno in se hudo poškodoval

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 296 klicev občanov. 73 klicev je bilo interventnih, eden nujen.


Fotografija je simbolična

26 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 5 s področja mejnih zadev in tujcev, 26 s področja prometne varnosti in 12 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročamo o prometni nesreči, v kateri se je včeraj poškodoval 46-letni kolesar, ki je kolesaril iz smeri Resnika proti Skomarjem ter trčil v srno, ki je skočila predenj. Kolesar se je v trčenju hudo poškodoval.

Na Vodnikovi ulici v Celju so policisti obravnavali vlom v prostore nekdanje srednje šole. Po prvih podatkih naj storilec ne bi ničesar ukradel.

V jutranjih urah so policisti bili obveščeni o tatvini tovornega vozila znamke Iveco v Bukovski vasi. Storilec je ukradel še 12 novih pnevmatik za tovorna vozila. Ukradeno vozilo so policisti v dopoldanskih urah našli v Trbonjah.

V Trbonjah so policisti včeraj obravnavali še tatvino štirikolesnika, znamke Bombardier, registrskih številk SG TP – 90.

V Podkraju pri Velenju je neznani storilec vlomil v brunarico. Ukradel je nekaj orodja, radio in steklenico žganja.