urednistvo@preteklih24.si

34-letni moški je padel s plošče novogradnje in se hudo poškodoval

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 271 klicev občanov. 70 klicev je bilo interventnih.


Fotografija je simbolična

S področja cestnega prometa poročamo o eni prometni nesreči z lahkimi telesnimi poškodbami in enajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti ukrepali petkrat.

S področja kriminalitete izpostavljajo dva vloma v stanovanjski hiši in nesrečo pri delu.

Včeraj so policisti bili obveščeni, da je bilo v zadnjih nekaj dneh vlomljeno v stanovanjsko hišo na Mariborski cesti v Celju. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata in ukradel gotovino, zlatnino, prenosni računalnik, tablični računalnik in kavni avtomat.

V večernih urah so policisti bili obveščeni še o vlomu v stanovanjsko hišo v Zadobrovi, na območju Celja. Storilec je v hišo vlomil v popoldanskih urah, ko so bili lastniki odsotni. Ukradel je gotovino in zlatnino. Lastnikom je škodo povzročil še s poškodovanjem terasnih vrat.

V Novih Lokah pri Mozirju so policisti včeraj obravnavali nesrečo pri delu. 34-letni moški je padel s plošče novogradnje, približno tri metre v globino. Pri padcu se je hudo poškodoval. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v celjsko bolnišnico, kjer je ostal na zdravljenju.