urednistvo@preteklih24.si

Med delom v gozdu se je hudo poškodoval

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 234 klicev občanov. 65 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.


Fotografija je simbolična

15 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 5 s področja mejnih zadev in tujcev, 22 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.

Včeraj so policisti bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Podčetrtku. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata terase, v dopoldanskih urah, ko so bili lastniki odsotni. Celotno hišo je preiskal. Ukradel je več kosov srebrnega nakita in raketno pištolo.

Okoli 17. ure so policisti bili obveščeni, da je zagorelo v šentjurskem lesnem podjetju. Do požara je prišlo v kotlovnici za sekance. Z ogledom kraja požara, v katerem ni bil nihče poškodovan, bodo nadaljevali danes. Po prvih podatkih je tuja krivda izključena.

V Pernicah, na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi, so policisti obravnavali nesrečo pri delu. 66-letnemu lastniku gozda, je med podiranjem drevesa na strmini spodrsnilo in je padel. Pri padcu se je hudo poškodoval.