urednistvo@preteklih24.si

Na območju PP Rogaška Slatina policisti danes zjutraj izsledili osem državljanov Irana

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 225 klicev občanov. 67 klicev je bilo interventnih.


Fotografija je simbolična

14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 21 s področja mejnih zadev in tujcev, 22 s področja prometne varnosti in 9 s področja javnega reda in miru.

V Šentjurju je včeraj ponoči neznani storilec vlomil v poslovne prostore, kjer je preiskal več pisarn in ukradel prenosni računalnik in nekaj gotovine.

Na avtocestnem počivališču Zima so policisti obravnavali tatvino dobrih 300 litrov goriva, ki ga je neznani storilec ukradel iz rezervoarja poljskega tovornega vozila.

V Šentvidu pri Grobelnem so policisti včeraj obravnavali voznika osebnega vozila, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, v krvi pa je imel dobra dva promila alkohola. Vozniku so policisti vozilo zasegli, sledi obdolžilni predlog.

V Pristavici, na območju PP Rogaška Slatina, so policisti danes zjutraj izsledili osem državljanov Irana, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo. Vsi so zaprosili za azil.

Pred vrtcem v Petrovčah je v ponedeljek, 7. marca 2022, nekdo izgubil večjo vsoto gotovine, ki jo je ena od zaposlenih našla in prinesla na Policijsko postajo Žalec.

Lastnika gotovine pozivajo naj se oglasi na žalsko policijsko postajo, kjer bo povedal v kakšnih apoenih je bila gotovina, ki jo je izgubil. Na policijski postaji bo lastnik gotovino lahko tudi prevzel.