urednistvo@preteklih24.si

Med pretepom sta se poškodovala

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 2 obvestili o prometnih nesrečah z materialno škodo; 5 prijav kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju; s področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj vlom, ponareditev denarja, lahka telesna poškodba in nasilje v družini.


Fotografija je simbolična

Dogodki:

Škofjeloški policisti so včeraj obravnavali prevrnitev traktorja z materialno škodo in brez poškodb udeležencev. Na gozdni vlaki so hlodi zdrsnili po pobočji in za seboj potegnili še traktor. Voznik je medtem skočil iz vozila.

Divjad je bila povožena v Zgornji Besnici in Lipnica – Kamna Gorica.

Kriminaliteta

Jeseniški policisti so včeraj obravnavali spor med sosedoma in po podatkih policije lažje poškodbe pri obeh. Okoliščine kažejo, da je osumljenec v prepiru poškodoval občana, sam pa je poškodbe utrpel, ko se je oškodovanec branil pred njim. Policisti dogodek obravnavajo kot kaznivo dejanje povzročitve lahkih telesnih poškodb proti osumljencu.

Policisti so včeraj obravnavali še dve prijavi nasilja v družini in v obeh primerih vodijo postopek. V teh dveh dogodkih včeraj ni bil nihče telesno poškodovan.

V Svetem Duhu pa so policisti obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo.