urednistvo@preteklih24.si

V 10-letnega dečka na skiroju trčila nepazljiva voznica

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 245 klicev občanov. 69 klicev je bilo interventnih.


Fotografija je simbolična

17 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 10 s področja mejnih zadev in tujcev, 30 s področja prometne varnosti in 8 s področja javnega reda in miru.

V Rogaški Slatini so policisti včeraj obravnavali dve prometni nesreči.

Okoli 13. ure so policisti obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bil poškodovan 10-letni deček, ki se je s skirojem, po kolesarki stezi pripeljal v krožišče, kjer je vanj trčila voznica osebnega vozila. Deček se je v trčenju lažje poškodoval. Povzročiteljici so policisti izdali plačilni nalog.

Okoli 14. ure je voznica osebnega vozila, zaradi vožnje po levi strani vozišča, na Brestovški ulici trčila v avtobus in se lažje poškodovala.

Na Slomškovem trgu v Celju je neznanec vlomil v frizerski salon. Ukradel ni ničesar. Lastniku je škodo povzročil s poškodovanjem vrat.

V Črni na Koroškem je neznani storilec poškodoval dve izložbeni okni trgovine.

V Legnu so policisti obravnavali poskus vloma v garažo. Storilec je lastniku škodo povzročil s poškodovanjem podboja garažnih vrat.

V trgovskem centru v Celju so policisti obravnavali tatvino ženske torbice, ki jo je občanka pozabila v nakupovalnem vozičku in odšla iz trgovine. Torbico, iz katere je neznani storilec ukradel gotovino, je kasneje, v bližini nakupovalnega centra, našla druga občanka in so policisti jo že vrnili lastnici.

Okoli polnoči so policisti bili obveščeni še o požaru, ki je izbruhnil v mansardni kuhinji stanovanjske hiše v Gornjem Gradu. Do požara je prišlo zaradi pregretja ponve s hrano, ki jo je lastnik pozabil na štedilniku. Ogenj je poškodoval kuhinjske elemente in del ostrešja.