urednistvo@preteklih24.si

Razkrižje: V požaru stanovanjske hiše nastalo za 30 tisočakov škode

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali šest kaznivih dejanj, pet prometnih nesreč, ki so se končale le z materialno škodo, štiri kršitve javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil, požar in tri primere povoženja divjadi.


Fotografija je simbolična

Kriminaliteta

Na področju kriminalitete so radgonski policisti obravnavali kaznivi dejanji Grožnje in Goljufije. Soboški policisti so obravnavali kaznivo dejanje Razžalitve in tatvino kolesa. Lendavski policisti pa so obravnavali kaznivi dejanji Zatajitve in Goljufije.

Javni red in mir

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaseg vozila

Vozniku, ki za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja, so policisti zasegli osebni avtomobil.

Požar

V Razkrižju je okoli 14.40 prišlo do požara na starejši stanovanjski hiši. Požar so pogasili domači in okoliški gasilci. Pri požaru je nastalo za okoli 30.000 evrov škode. Ogled pogorišča bo opravljen tekom dneva, kjer se bo poskušalo ugotoviti vzrok požara.

Prometna varnost

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območjih policijskih postaj Murska Sobota in Gornji Petrovci.