urednistvo@preteklih24.si

Tržiški policisti obravnavali prijavo groženj in povzročitve lahkih telesnih poškodb med partnerjema

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 6 obvestil o prometnih nesrečah z materialno škodo; 4 prijave kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju.


Fotografija je simbolična

S področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina in lahka telesna poškodba.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja sta bili zaseženi dve vozili.

Dogodki:

V Davči je včeraj dopoldan zagorela podrast. Škoda ni nastala.

V okolici Kranja je bil včeraj dopoldan prijavljen požar v zasebnem objektu. Zagorela je naprava. Nastala je majhna materialna škoda. Ogenj se ni razširil po objektu.

V Šenčurju in okolici Kranjske Gore so policisti obravnavali dimniški požar. Vnele so se saje v dimniku. Škoda ni nastala.

Na Zelenici se je včeraj opoldan poškodoval planinec. Intervenirali so gorski reševalci. Ugotovljena je bila lažja poškodba zaradi padca.

Policisti so včeraj reagirali na dve prijavi nezanesljive vožnje udeležencev. V enem primeru je voznica odklonila preizkus
alkoholiziranosti, v drugem pa je bila pri vozniku ugotovljena manjša (še dovoljena) stopnja alkohola. Pozivajo k upoštevanju prometnih pravil in odgovornim dejanjem.

Kranjski policisti so včeraj zvečer obravnavali prijavo kršitve javnega reda občana, ki je bil nesramen in žaljiv do natakarice. Proti njemu poteka prekrškovni postopek.

Kriminaliteta

V Lescah je bila prijavljena tatvina bakrenega traku. Tržiški policisti pa so obravnavali prijavo groženj in povzročitve lahkih telesnih poškodb med partnerjema. Kaznivega dejanja je osumljen moški.