urednistvo@preteklih24.si

Med včerajšnjo nogometno tekmo 28-letnemu navijaču iz Maribora zasegli pirotehnično sredstvo

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 44 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 111 klicev. Obravnavali so 6 prometnih nesreč z materialno škodo, s področja kriminalitete so obravnavali 1 vlom in 1 tatvino, zaradi kršitev javnega reda sta bili 2 intervenciji.


Fotografija je simbolična

Pri Komnu je nekdo z delovnega stroja za sečnjo lesa ukradel orodje. Škode je za približno 1100 evrov.

V Dekanih je nekdo poskušal vlomiti v hišo, vendar ga je lastnik opazil in pregnal. Ker ga je prepoznal, so policisti 42-letnega Koprčana kmalu zatem izsledili. Sledi mu kazenska ovadba.

Med včerajšnjo nogometno tekmo v Kopru so policisti 28-letnemu navijaču iz Maribora zasegli pirotehnično sredstvo (petarda z napisom Cobra 6). Sledi mu obdolžilni predlog (po 23/3 ZJZ).

Ob 3. uri so policisti v Izoli ustavili 45-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,70 mg/l. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 11 ilegalnih prehodov državne meje: pri Sušaku 3 državljane Afganistana, v Dragonji 2 državljana Turčije, pri Rakitovcu 6 državljanov Turčije.