urednistvo@preteklih24.si

Brez zaviranja trčil v hišo in na kraju umrl

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče. Žal se je ena končala s smrtnim izidom. V ostalih treh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še štirje primeri povoženja divjadi, dve kaznivi dejanji in tri kršitve javnega reda.


Vir: Fb Radarji v Prlekiji

Prometna nesreča

Okrog 07.45 ure je v naselju Vučja vas 67-letni voznik osebnega avtomobila iz neznanega razloga, brez zaviranja v blagem levem ovinku zapeljal naravnost in trčil v hišo. Voznik je na kraju kljub oživljanju umrl. Vse okoliščine nesreče oz. dogodka in vzrok smrti policisti še ugotavljajo.

Kriminaliteta

S področja kriminalitete je bila v trgovini v Murski Soboti obravnavana tatvina večje količine različnih izdelkov. Policisti so storilce prijeli na območju Lendave. Ukradeni predmeti so jim bili zaseženi in bodo vrnjeni trgovini. Radgonski policisti so obravnavali poškodovanje tuje stvari.

Javni red in mir

Javni red je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Prometna varnost

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.