urednistvo@preteklih24.si

Policisti obravnavali uhajanje ogljikovega monoksida v enem od stanovanj v Frankovem naselju

Gorenjski operativno komunikacijski center je preko vikenda prejel naslednje prijave:


Fotografija je simbolična

S področja kriminalitete o:

– tatvini prehrambenih artiklov v trgovini v Kranju,
– vlomu v vrtno lopo v Hrašah, iz katere ni bilo ničesar odnešenega,
– tatvini delov z osebnega avtomobila v Radovljici,
– vlomu v avtomat za pijačo in poskusu vloma v kiosk v Kranju, pri čemer sta bila storilca prijeta.

S področja prometne varnosti:

– petnajst prometnih nesreč z materialno škodo, dve prometni nesreči z materialno škodo in telesnimi poškodbami.

S področja javnega reda in miru: devet kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru, šest kršitev javnega reda in miru na javnem kraju.

Dogodki:

Poškodba smučarja na smučišču Krvavec. V zdravstveno ustanovo je bil odpeljan s helikopterjem HNMP. Tuja krivda je izključena.

Poškodba smučarke na smučišču na Voglu. Reševalci na smučišču so jo transportirali do spodnje postaje žičnice odkoder je bila odpeljana v zdravstveno ustanovo.

Poškodba smučarke na smučišču v Kranjski Gori. Na kraju jo je oskrbel reševalec na smučišču, ki jo je do reševalne postaje pripeljal s sanmi. V nadaljevanju je bil prepeljana v zdravstveno ustanovo.

Požar na gospodarskem poslopju v Besnici, na katerem je nastala večja materialna škoda. Pogorelo je ostrešje poslopja in delovni stroji. Tuja krivda je izključena. Nihče ni bil poškodovan.

Uhajanje ogljikovega monoksida v enem od stanovanj v stanovanjskem bloku v Frankovem naselju v Škofji Loki. Gasilci in policisti so, ob prihodu na kraj pričeli z evakuacijo stanovalcev. Z ogljikovim monoksidom sta se dve stanovalki iz omenjenega stanovanja zastrupili zato sta bili odpeljani v zdravstveno ustanovo. Nista življenjsko ogroženi. Policisti o dejstvih in okoliščinah dogodka še zbirajo obvestila.