urednistvo@preteklih24.si

Na Kopah sta se hudo poškodovala 12-letni smučar in 11-letna smučarka

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih treh dneh prejeli 727 klicev občanov. 204 klici so bili interventni, trije nujni.


Fotografija je simbolična

53 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 79 s področja prometne varnosti in 54 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročamo o 41. prometnih nesrečah.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti ukrepali v 22. primerih.

S področja kriminalitete izpostavljamo dve poškodovanji tuje stvari, dva vloma in tatvino.

Na delovišču Regionalne ceste v Podgorju pri Slovenj Gradcu so policisti obravnavali poškodovanje prometne signalizacije. Storilec je lastnikom povzročil za okoli 800 evrov škode.

V Javorniku, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, so policisti obravnavali vlom v klet. Storilec je ukradel več različnega električnega orodja.

V Suhadolu, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, so policisti obravnavali vlom v počitniško hišico. Storilec je ukradel več kosov nakita.

Na parkirišču Ulice Dušana Kvedra v Šentjurju je neznani storilec z ostrim predmetom na osebnem vozilu naredil več risov.

Iz blagajne trgovine v trgovskem centru v Celju je neznani storilec ukradel 1.300 evrov.

Ta konec tedna so policisti obravnavali šest nesreč na smučiščih.

Na Golteh se je hudo poškodovala 68-letna smučarka, 10-letni smučar pa lažje.

Na smučišču Poseka na območju Raven na Koroškem je padel 5-letni fant in se
lažje poškodoval.

Na Kopah sta se hudo poškodovala 12-letni smučar in 11-letna smučarka. Na smučišču v Ribnici na Pohorju pa se je hudo poškodoval 10-letni fant. V vseh primerih je tuja krivda izključena.