urednistvo@preteklih24.si

Nepridiprav iz dveh stanovanjskih hiš odtujil bakrene žlebove

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24. urah prejeli 287 klicev občanov. 88 klicev je bilo interventnih, dva nujna.


Fotografija je simbolična

24 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 41 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

Na območju Slovenskih Konjic so policisti obravnavali prometno nesrečo v kateri se je lažje telesno poškodovala voznica štirikolesnika, ki je zapeljala izven vozišča.

V Celju so policisti obravnavali prometno nesrečo v kateri sta bila udeležena voznika osebnega vozila. Nesrečo je povzročil voznik osebnega vozila, ki je trčil v voznico osebnega vozila zaradi prekratke varnostne razdalje. Voznica osebnega vozila je bila lažje telesno poškodovana.

Trem voznikom so policisti zasegli vozila zaradi neizpolnjevanja pogojev za vožnjo.

V Velenju so policisti obravnavali tatvino v trgovini, ki je bila izvršena v soboto. Neznani storilec je odtujil različne artikle v vrednosti za okoli 1400 evrov.

V Velenju na Stantetovi ulici je neznani storilec poškodoval otroško gugalnico.

V Vojniku je neznani storilec iz dveh stanovanjskih hiš odtujil bakrene žlebove.

V Celju je neznani storilec iz delovnega stroja odtujil gorivo.

V Velenju na Efenkovi ulici je neznani storilec poškodoval parkirano vozilo.

V Kozjem je 43-letni moški vlomil v gostinski lokal. Policisti so mu odvzeli prostost in bodo zoper njega podali kazensko ovadbo.