urednistvo@preteklih24.si

Policisti so jo kar dvakrat ustavili v drugem primeru so ji zaradi pijanosti zasegli vozilo

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 233 klicev občanov. 65 klicev je bilo interventnih.


fotografija je simbolična

15 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 29 s področja prometne varnosti in 11 s področja javnega reda in miru.

Včeraj so policisti obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, dve z lažjimi in štirinajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami so policisti v dopoldanskih urah obravnavali v Konjskem. Povzročila jo je 62-letna voznica osebnega vozila, ki je vozila iz smeri Konjskega proti Lešam in je v desnem nepreglednem ovinku, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, zapeljala z vozišča in trčila v drevo. Povzročiteljici so policisti izdali plačilni nalog.

Včeraj so policisti obravnavali dva voznika osebnih vozil, ki sta vozila pod vplivom alkohola. Na šentjurskem območju so policisti v popoldanskih urah obravnavali voznika osebnega vozila, ki je imel 1,3 promila alkohola v krvi.

Na celjskem so policisti v večernih urah obravnavali voznico, ki je imela dober promil alkohola v krvi. Voznici so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje in ji prepovedali nadaljnjo vožnjo. Ker so policisti jo v nadaljevanju večera, kljub izrečeni prepovedi vožnje, znova zalotili pri vožnji so policisti ji zasegli še
vozilo. Zoper oba voznika sledita obdolžilna predloga.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti posredovali osemkrat.

S področja kriminalitete poročajo o tatvini.

V Dobji vasi, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, so policisti včeraj obravnavali tatvino registrskih tablic. Neznani storilec je obe tablici ukradel z osebnega vozila, parkiranega na Trgu svobode.