urednistvo@preteklih24.si

Gorenjski policisti v preteklem dnevu obravnavali dva dimniška požara

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 6 obvestil o prometnih nesrečah z materialno škodo; 4 prijave kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter 5 v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijavo suma kaznivega dejanja tatvina in poškodovanje tuje stvari. Policisti so v enem postopku vozniku zasegli manjšo količino prepovedane droge in vodijo prekrškovni postopek.


Fotografija je simbolična

Dogodki:

Policisti so obravnavali dva dimniška požara. Obakrat brez materialne škode. Pozivajo k vzdrževanju kurilnih naprav in njihovih delov.

Nesreče v prometu

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali tri prometne nesreče z zapustitvijo kraja nesreče.

V Trebiji so obravnavali oplazenje med dvema voziloma z zunanjimi vzvratnimi ogledali. Oba udeleženca so policisti ugotovili in vodijo postopek.

Na Jesenicah je neznani voznik na parkirišču pri trčenju poškodoval drugo parkirano vozilo. Na cesti Žablje – Babni Vrt v okolici Kranja pa je neznani voznik poškodoval prometni znak in s kraja odpeljal.

Kriminaliteta

Jeseniški policisti so včeraj obravnavali prijavo tatvine v stanovanjskem objektu. Osumljen je moški, ki se je izdajal za drugo osebo in je pri občanki iskal informacije o tretji osebi. Policisti zbirajo obvestila in vodijo postopek.

V Cerkljah na Gorenjskem pa je bilo prijavljeno poškodovanje stekla na vratih objekta.