urednistvo@preteklih24.si

Padel z lestve in se hudo poškodoval

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 3 obvestila o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami; 2 prijavi kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter 3 v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijavo suma kaznivega dejanja tatvina.


Fotografija je simbolična

Dogodki:

Tržiški policisti so včeraj obravnavali padec moškega z lestve z večje višine in poškodbe pri njem. S helikopterjem Slovenske vojske je bil prepeljan v zdravstveno ustanovo. Tuja krivda je izključena.

V naravi je včeraj zagorelo v Zgornji Lipnici in v Radovljici. Škoda ni nastala.

Pod Joštom so policisti včeraj z redarji kontrolirali parkiranje zaradi velike zasedenosti prometnih površin. Pozivamo k upoštevanju prometnih pravil.

Kranjski policisti so včeraj obravnavali prijavo trčenja z oplazenjem in zapustitvijo kraja nesreče domnevnega povzročitelja nesreče.

Policisti na podlagi zbranih podatkov vodijo postopek in zbirajo obvestila o voznici, ki se na kraju ni ustavila.

Promet

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. Voznik je zaradi nepravilne vožnje po prometnem pasu z vozišča zapeljal v jarek in povzročil prometno nesrečo z lažjimi poškodbami. Po podatkih policije sta poškodovana povzročitelj in potnica v vozilu.

Nesreče pri športnih aktivnostih

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali pet nesreč pri športnih aktivnostih. V eni gre za padec pri teku na smučeh, v ostalih štirih primerih pa za nesreče smučarjev zaradi trčenja (v enem primeru) in padcev.