urednistvo@preteklih24.si

Pri podiranju drevja se je hudo poškodoval, s helikopterjem so ga prepeljali v UKC Maribor

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 197 klicev občanov. 41 klicev je bilo interventnih, eden nujen.


Fotografija je simbolična

7 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 6 s področja mejnih zadev in tujcev, 23 s področja prometne varnosti in 8 s področja javnega reda in miru.

V Vonarju so policisti včeraj obravnavali nesrečo pri delu. Pri podiranju drevja v domačem gozdu se je poškodoval 65-letni domačin. Nanj je padla večja veja. Hudo poškodovanega 65-letnika so s helikopterjem odpeljali v UKC Maribor, kjer je ostal na zdravljenju. Tuja krivda je izključena.

Sinoči so policisti v Trličnem izsledili sedem državljanov Afganistana, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo. Vseh sedem je zaprosilo za azil.

Danes, nekaj pred drugo uro zjutraj so policisti bili obveščeni o požaru v Studencah, kjer je zagorelo na travniku. Gasilci so uspeli požar pravočasno pogasiti in preprečiti, da bi se razširil do bližnje hiše. V tem primeru zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.