urednistvo@preteklih24.si

Ljubljanski policisti obravnavali kar 22 prometnih nesreč in zasegli 4 osebna vozila

V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 153 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 36 nanašalo na kriminaliteto, 36 na javni red in mir, ter 51 na prometno varnost.


Fotografija je simbolična

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 6 tatvin, 4 vlome (v enem primeru je ostalo pri poskusu) in 3 primere poškodovanja tuje stvari. Prav tako so posredovali v primeru nasilja v družini, kjer zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja.

Pri prometni varnosti so obravnavali 22 prometnih nesreč z materialno škodo. Večkratnim kršiteljem cestno prometnih predpisov so zasegli 4 vozila.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 10 krat na javnem kraju in 8 krat v zasebnem prostoru.

Med opravljanjem nalog varovanja državne meje niso zaznali nedovoljenih prehodov državne meje.

Kriminaliteta
Vlomi:

V Kočevju je neznani storilec vlomil v drvarnico in odtujil črno gorsko moško kolo, platišča in ribiški pribor. Lastnika je oškodoval za okoli 3.000 evrov.

V Kočevju je neznani storilec vlomil v drvarnico in odtujil pnevmatike s platišči, motorno žago in samokolnico. Lastnika je oškodoval za okoli 500 evrov.

Policisti so na območju Most obravnavali vlom v poslovne objekte, od koder sta bila odtujena prenosna računalnika, tablični računalnik, projektor in računalniški pripomočki. Družba je bil oškodovana za okoli 2.000 evrov.