urednistvo@preteklih24.si

Štajerski policisti v preteklem dnevu obravnavali kar 29 prometnih nesreč

Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor, so policisti v minulih 24 urah, v času od 7.2.2022 od 6.00, do 8.2.2022 do 6.00 ure, sprejeli na interventni tel. številki skupno 209 klicev, med katerimi je bilo 97 interventnih in so zahtevali napotitev najmanj ene policijske patrulje na kraj dogodka.


Fotografija je simbolična

Obravnavali so policisti 21 novih zadev s področja kriminalitete, kjer so policisti zabeležili največ tatvin.

Obravnavanih je bilo skupno 29 prometnih nesreč, od tega 4 nesreče s telesnimi poškodbami, v katerih se je 7 udeležencev lahko telesno poškodovalo, preostale pa so se končale z materialno škodo.

Zaradi večkratnih kršitev cestnoprometnih predpisov, so policisti enemu večkratnemu kršitelju zasegli njegovo motorno vozilo.

Skupno je bilo obravnavanih 15 kršitev javnega reda in miru, od tega 8 kršitev na javnem kraju in 5 kršitev v zasebnih prostorih. Pridržan je bil en kršitelj, ki se ni želel pomiriti in je s kršitvijo kljub zakonitim
ukazom policistov nadaljeval.

Policisti PP Ormož so prijeli dva državljana Irana, ki sta na nedovoljen način vstopila na območje naše države in v postopku podala zahtevo za azil. Odpeljana sta bila v azilni dom.