urednistvo@preteklih24.si

Murska Sobota: Vožnja po nasprotnem smernem vozišču se je končala z nesrečo v kateri so bile štiri osebe poškodovane, ena huje

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči. Pri tem se je ena končala s telesnimi poškodbami v drugi pa je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še trije primeri povoženja divjadi, dve kaznivi dejanji in tri kršitve javnega reda.


Fotografija je simbolična

Prometna nesreča

V Murski Soboti je voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču trčil v nasproti vozeče vozilo. Pri trčenju je bila ena oseba huje tri pa lažje telesno poškodovane.

Kriminaliteta

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali namerno poškodovanje osebnega avtomobila. V Kraljevcih je neznanec vlomil v starejšo nenaseljeno stanovanjsko hišo.

Javni red in mir

Javni red je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Prometna varnost

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Gornja Radgona.