urednistvo@preteklih24.si

Voznik po prevračanju ustavil na travniku pod cesto

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 4 obvestila o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami; 5 prijav kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter 2 v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina.


FOTO: PU Kranj

Dogodki

Policisti so obravnavali dva dimniška požara. Obakrat so se vnele saje v dimniku. Škoda ni nastala.

Vodniki policijskih psov so včeraj obravnavali tri primere psov brez nadzora. En pes je lastniku ušel na Britofu, drugi v Šenčurju in tretji v Tržiču. Pozivamo k varstvu in nadzoru nad psi.

Divjad je bila povožena v Gozd Martuljku.

Promet

Gorenjski policisti so minuli dan obravnavali eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami in dve s pobegom.

Na območju Škofje Loke je voznik s potniki zaradi nepravilne vožnje zapeljal s ceste in se po prevračanju ustavil na travniku pod cesto. Voznik se je po podatkih policije lažje poškodoval. Proti njemu poteka prekrškovni postopek.

Pri prometnih nesrečah s pobegom pa gre za poškodovanje ograje na Jesenicah in poškodbo na objektu v Bohinjski Češnjici. Obakrat gre za udeležbo tovornih vozil. Po prometni nesreči mora vsak udeleženec prometne nesreče ustaviti vozilo in izpolniti obveznosti iz naslova pomoči, obveščanja, zavarovanja kraja in nudenja podatkov.

Kriminaliteta

Blejski policisti so obravnavali tatvino nakita v turističnem objektu.