urednistvo@preteklih24.si

Padel z balkona in na kraju umrl

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 8 obvestil o prometnih nesrečah z materialno škodo; po 1 prijavo kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter v zasebnem prostoru.


Fotografija je simbolična

S področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bilo zaseženo eno vozilo.

Policisti so v enem postopku osebi zasegli manjšo količino prepovedane droge in vodijo prekrškovni postopek.

Dogodki:

Tržiški policisti so včeraj obravnavali padec osebe z balkona stanovanjskega objekta. Okoliščine kažejo, da je bil moški v stanovanju sam in da gre pri padcu z višine za nesrečo. Kljub prvi pomoči je umrl na kraju. Tuja krivda ni bila ugotovljena. Z ugotovitvami bodo policisti seznanili pristojno državno tožilstvo.

V Kranju so policisti včeraj na podlagi prijave sumljivih oseb obravnavali državljane Slovaške, ki so se vozili z neregistriranim osebnim avtomobilom in odtujenimi registrskimi tablicami. Voznik je bil tudi brez vozniškega dovoljenja. Za prometne prekrške so policisti uvedli prekrškovni postopek, registrske tablice pa so predmet kaznivega dejanja.

Kranjski policisti so se danes v Bitnjah odzvali na prijavo zadrževanja dveh konj na cesti.

Včeraj so kranjski policisti obravnavali prijavo podjetja o moškem, ki ni želel zapustiti njihovih prostorov, potem, ko so ga odslovili zaradi nenošenja maske in PCT potrdila. Po posredovanju policije je prostor zapustil. Ukrepi se izvajajo. Pozivamo k odgovornim dejanjem.

Divjad je bila povožena na cesti Brnik – Vašca.

Promet

Gorenjski policisti so minuli dan obravnavali tri prometne nesreče s pobegom. Na glavni cesti Radovljica – Lesce sta bila v nesreči ob 6.40 udeleženi dve vozili. Oškodovanec se je prevrnil na streho, neznani voznik pa je s temnim enoprostorcem odpeljal naprej proti Lescam. V Kranju so policisti obravnavali poškodovanje vozila s trčenjem na parkirišču trgovskega centra na Planini, v Spodnjih Gorjah pa blejski policisti danes prijavo oplazenja med dvema avtomobiloma. Po prometni nesreči mora vsak udeleženec prometne nesreče ustaviti vozilo in izpolniti obveznosti iz naslova pomoči, obveščanja, zavarovanja kraja in nudenja podatkov.

Kriminaliteta

Na Ulici Tuga Vidmarja in na Trgu Rivoli v Kranju, je bil z vozila odtujen katalizator. V Hrašah pa je bil odtujen žagan les.