urednistvo@preteklih24.si

Med umikanjem se je prevrnil na streho, policisti iščejo še drugega udeleženca prometne nesreče

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 6 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami; 2 prijavi kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju; s področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina.


FOTO: PU Kranj

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja sta bili zaseženi dve vozili, v enem primeru vozniku pod vplivom alkohola (0,31 mg/l).

Policisti so v enem postopku osebi zasegli manjšo količino prepovedane droge in vodijo prekrškovni postopek.

Dogodki:

Prometni policisti so včeraj ob 11:00 obravnavali prijavo vožnje v napačno smer po gorenjski avtocesti pri Kranj vzhodu. Pri takojšnji kontroli relacije vožnje niso potrdili.

V Kranju so gasilci s policisti včeraj popoldan preverjali prijavo suma uhajanja plina v večstanovanjskem objektu. Posebnosti niso ugotovili.

V okolici Kranja je pošteni občan izročil pozabljen denar na bankomatu. Z njim policisti ravnajo v skladu s predpisi o najdenih stvareh.

Policisti so včeraj obravnavali eno smučarsko nesrečo. Smučarka je padla sama in se lažje poškodovala.

Divjad je bila povožena na avtocesti pri Voklem

Promet

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. Na območju Škofje Loke se je voznik z osebnim avtomobilom prevrnil na streho in se po podatkih policije lažje poškodoval. Voznik naj bi zaradi utrujenosti zaspal. Proti njemu poteka prekrškovni postopek.

V okolici Kranja je drug voznik včeraj povzročil trčenje s še dvema drugima udeležencema. Bil je močno pod vplivom alkohola (1,19 mg/l). S kraja se je odpeljal s taksi službo.

Danes ob 6:40 je bil neznani voznik udeležen v prometni nesreči na glavni cesti med krajema Radovljica in Lesce. Gre za vzporedno cesto z avtocesto. Prvo udeleženi je voznik avtomobila znamke VW Polo, ki se je med umikanjem prevrnil na streho, o drugem udeležencu pa policisti zbirajo obvestila in prosijo priče za pomoč. Neznani voznik je pripeljal iz smeri krožišča pri Telemach centru – Lesce in se je vključeval na glavno cesto. Šlo naj bi za temen osebni avtomobil, karavan izvedbe, ki je odpeljal proti Lescam. Policija prosi za informacije na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Kriminaliteta

V Kranju je storilec iz prikolice odtujil platišči s pnevmatikami.