urednistvo@preteklih24.si

Na Kopah se je poškodovala 12-letna deskarka, na Golteh pa 29-letni deskar

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih treh dneh prejeli 753 klicev občanov. 149 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.


Fotografija je simbolična

37 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih zadev in tujcev, 65 s področja prometne varnosti in 29 s področja javnega reda in miru.

Petek, 28. januar 2022

V petek zjutraj nas je romunski voznik tovornega vozila obvestil, da so mu na avtocestnem počivališču Tepanje, s tovornega vozila ukradli rezervno kolo, vredno okoli 700 evrov.

V Irju, pri Rogaški Slatini, je neznani storilec iz novogradnje ukradel več novih, še zapakiranih svetil, vrednih dobrih 7.000 evrov.

V Velenju je neznani storilec iz kombiniranega vozila ukradel pihalnik listja vreden okoli 300 evrov.

V Gavcah, na območju Policijske postaje Velenje, so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi vrata terase, je ukradel več zlatnine.

Vlom v stanovanjsko hišo so policisti v petek obravnavali tudi v Škarnicah, na območju Policijske postaje Šentjur. Storilec je iz hiše, v kateri trenutno nihče ne prebiva, ukradel kovček z orodjem.

V večernih urah so policisti bili obveščeni še o vlomu v stanovanjsko hišo v Bovšah, prav tako na območju Policijske postaje Šentjur. Storilec ni ničesar ukradel.

Sobota, 29. januar 2022

V soboto zjutraj so policisti bili obveščeni, da je neznani storilec, na osebnem vozilu v Slovenj Gradcu, z ostrim predmetom poškodoval vetrobransko steklo.

Nedelja, 30. januar 2022

Včeraj popoldne nas je občan obvestil o vlomu v kombinirano vozilo na območju Velenja, iz katerega je storilec ukradel več električnega orodja.

V Irju so policisti obravnavali tatvino lahkega priklopnika ki ga je neznani storilec ukradel z dvorišča stanovanjske hiše.

Nekaj po 18. uri so policisti bili obveščeni, da je v Radmirju zagorel starejši lesen objekt. Požar sta pred prihodom gasilcev pogasila občana. Ogenj, ki je bil najverjetneje podtaknjen, je povzročil minimalno škodo.

Včeraj so policisti obravnavali dve nesreči na smučiščih. Na Kopah se je poškodovala 12-letna deskarka, na Golteh pa 29-letni deskar. V obeh primerih je tuja krivda izključena.