urednistvo@preteklih24.si

Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel kolesar in se hudo poškodoval

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 221 klicev občanov. 63 klicev je bilo interventnih.


Fotografija je simbolična

18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 35 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

S področja cestnega prometa poročajo o eni prometni nesreči s hudimi poškodbami, tremi z lažjimi in o sedemnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami so policisti v dopoldanskih urah obravnavali v Slovenskih Konjicah, kjer je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel kolesar.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti ukrepali dvakrat.

S področja kriminalitete izpostavljamo vlome.

Vlome v stanovanjske hiše so policisti obravnavali v Nazarjah, v Mlačah in v Draži vasi.

Iz stanovanjske hiše v Nazarjah je storilec ukradel vrtno kosilnico, visokotlačni čistilec in krožno žago, iz stanovanjske hiše v Mlačah je ukradel več zlatnine. Lastniki hiše v Draži vasi pa ničesar ne pogrešajo.

V Slovenj Gradcu so policisti obravnavali vlom v dva gradbena zabojnika. Iz enega je storilec ukradel več električnih vodnikov iz enega pa ničesar.

Na smučišču Posega, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, se je včeraj pri padcu lažje poškodoval mladoletni smučar. Tuja krivda je izključena.