urednistvo@preteklih24.si

Ljubljanski policisti obravnavali 6 tatvin in 3 vlome

V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 119 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 35 nanašalo na kriminaliteto, 32 na javni red in mir, ter 39 na prometno varnost.


Fotografija je simbolična

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 6 tatvin, 3 vlome (v dveh primerih je ostalo pri poskusu) in 5 primerov poškodovanja tuje stvari.

Obravnavali so 6 prometnih nesreč z materialno škodo. Dvema večkratnima kršiteljema cestno prometnih predpisov so zasegli vozila.

Glede javnega reda in miru so intervenirali 8 krat na javnem kraju (ena oseba je bila pridržana) in 9 krat v zasebnem prostoru (ena oseba je bila pridržana).

Med 23. 1. 2022, od 6. ure in 24. 1. 2022, do 6. ure, policisti Policijske uprave Ljubljana med opravljanjem nalog varovanja državne meje niso izsledili in prijeli tujcev, ki bi nezakonito prestopili državno mejo.

Kriminaliteta
Vlomi:

Na Viču je bilo vlomljeno v kolesarnico, od koder je bilo odtujeno kolo znamke Specialized. Škoda znaša okoli 800 evrov.