urednistvo@preteklih24.si

Delavca med vzdrževalnimi deli stresla elektrika

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 3 obvestila o prometnih nesrečah z materialno škodo; 1 prijavo kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju; s področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina, vlom in poškodovanje tuje stvari.


Fotografija je simbolična

Dogodki:

Jeseniški policisti so obravnavali nesrečo pri vzdrževalnih delih v industrijskem objektu in poškodbami delavca zaradi elektrike. Odpeljan je bil v zdravstveno ustanovo.

Na gorenjski avtocesti je danes ponoči zagorel osebni avtomobil. Voznik se je vozilom ustavil na odstavnem pasu in označil kraj. Okoliščine kažejo na okvaro. Poškodovan ni bil nihče.

Kriminaliteta

Zaradi nedeljske drzne tatvine nahrbtnika in nato še denarja z dvigom gotovine na bankomatu v Kranju, so kranjski policisti s kazensko ovadbo na sodišče včeraj privedli moškega. Zanj je bil odrejen pripor. Gre za drž. Slovenije. Občan je pred kaznivim dejanjem na svoje vozilo odložil nahrbtnik, ki ga je storilec odtujil in pobegnil. Policisti so na podlagi podatkov oškodovanca moškega hitro izsledili in ga prijeli po poskusu pobega.

Včeraj pa so policisti obravnavali moškega, ki je osumljen tatvine mobilnega telefona večje vrednosti iz vitrine v prodajalni.

Na Jesenicah so obravnavali poskus vloma v skladišče trgovine, v okolici Kranja pa povzročitev škode na treh vozilih.