urednistvo@preteklih24.si

Padla med vožnjo s skirojem in se hudo poškodovala

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 264 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih.


Fotografija je simbolična

26 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 20 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

Včeraj so policisti obravnavali dva suma storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Obema nasilnežema so policisti izrekli ukrepa prepovedi približevanja in ju bomo kazensko ovadili. Enega od osumljenih so policisti pridržali.

V Zibiki so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi vrata terase. Ukradel je gotovino in več zlatnine.

V Rogaški Slatini, na Zdraviliškem trgu, je v popoldanskih urah padla 51-letna voznica e-skiroja in se hudo poškodovala.

Okoli polnoči so policisti na območju Mozirja obravnavali voznika osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 0,63 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozilo, ki ga je vozil, je bilo neregistrirano, na njem pa je imel nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Zoper voznika bomo podali obdolžilni predlog.