urednistvo@preteklih24.si

Kronika gorenjskih policistov

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 4 obvestila o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami; po 1 prijavo kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina, vlom in poškodovanje tuje stvari.


Fotografija je simbolična

Dogodki:

Škofjeloški policisti so včeraj obravnavali dimniški požar. Vžgale so se saje v dimniku. Škoda ni nastala.

V Tenetišah se je včeraj pri padcu zaradi spolzkih gozdnih tal lažje poškodovala občanka. Pomagali so gasilci in reševalci.

Promet

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami.

Na Zlatem Polju sta zaradi prekratke varnostne razdalje trčila dva voznika. En udeleženec se je lažje poškodoval. Proti povzročitelju poteka prekrškovni postopek. Na Zlatem Polju promet po glavni cesti poteka nekoliko počasneje, ker je bil pred kratkim zaradi varnejšega zavijanja iz Struževega dodan semafor.

Kriminaliteta

V Bohinju je bil prijavljen poskus vloma v stanovanjsko hišo, v Cerkljah na Gorenjskem pa v pomožni objekt. Na Kidričevi cesti v Kranju je bil iz kleti odtujen električni skiro. Povzročitev manjše škode pa je bila prijavljena na železniški postaji v Žirovnici.