urednistvo@preteklih24.si

Vozil neregistrirano vozilo in to s kar dvema promiloma alkohola v krvi

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 4 obvestila o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami; 1 prijavo kršitev predpisov o javnem redu in miru v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bilo zaseženo eno vozilo.


Fotografija je simbolična

Dogodki:

Škofjeloški policisti so včeraj obravnavali požar na drevesu. Okoliščine kažejo, da zaradi pirotehnike.

Na območju Bohinja so policisti obravnavali nesrečo zaradi prevrnitve s sankami. En sankač se je poškodoval in je bil odpeljan v zdravstveno ustanovo. Tuja krivda je izključena.

Kranjski policisti so včeraj popoldan na podlagi prijave obravnavali moškega, pri katerem je elektronski alkotest pokazal rezultat 1,07 mg/l alkohola. Osebni avtomobil tudi ni bil registriran.

Divjad je bila povožena v Zmincu.

Promet

Gorenjski policisti so minuli dan obravnavali eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, prvo letos. V kraju Rupa je voznik oplazil pešca, ki je s pločnika stopil na vozišče. O nesreči policisti še vodijo postopek.

Kriminaliteta

Kranjski policisti so včeraj obravnavali prijavo drzne tatvine na javnem kraju. Občan je na svoje vozilo odložil nahrbtnik, ki ga je storilec odtujil. Policisti so na podlagi podatkov oškodovanca moškega izsledili in ga prijeli po poskusu pobega. Obravnavajo ga zaradi kaznivega dejanja. Pazite na svoje stvari in jih ne odlagajte tako, da bi bile prosto dosegljive drugim.