urednistvo@preteklih24.si

Kranjski kriminalisti obravnavali poškodbo moškega s strelnim orožjem

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 4 obvestila o prometnih nesrečah z materialno škodo; 5 prijav kršitev predpisov o javnem redu in miru na javnem kraju ter 6 v zasebnem prostoru.


Fotografija je simbolična

S področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina in vlom.

Policisti so v enem postopku osebi zasegli manjšo količino prepovedane droge in vodijo prekrškovni postopek.

Dogodki:

V Naklem je bil včeraj zvečer prijavljen požar na zabojniku za odpadke. Okoliščine kažejo, da ne nekdo v zabojnik stresel pepel. Škoda ni nastala.

Na Bledu je nekdo na bankomatu pozabil denar, ki ga je našel pošteni občan. Z gotovino policisti ravnajo v skladu s predpisi o najdenih stvareh.

Kranjski kriminalisti so včeraj obravnavali poškodbo moškega s strelnim orožjem. Dogodek se je zgodil na strelišču med nastrelitvijo orožja. Udeleženi sta bili dve osebi. Moški ima poškodovano roko.

Jeseniški policisti so obravnavali ugriz psa drugega psa na javnem kraju z lažjimi posledicami. Postopek še poteka.

V Kranjski Gori je obiskovalka na smučišču opazila samega mlajšega otroka in ga pospremila do prodaje kart, kjer ga je prevzel starš. Starš in otrok sta se na določenem mestu zgrešila. Posebnosti niso bile ugotovljene. Gospe se zahvaljujejo za pozornost. Starši imejte otroke pod nadzorom, da se ne izgubijo v množici in se z njim dogovorite kje se dobite, če se izgubi.

Policisti so včeraj obravnavali dve prijavi o rabi pirotehnike.

Divjad je bila povožena v Nomenju in na avtocesti pri Radovljici.

Kriminaliteta

Radovljiški policisti so obravnavali tatvino ostankov medenine, v Kranjski Gori pa so bile odtujene smuči in smučarske palice. Tržiški policisti so obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil, radovljiški pa tatvino dveh mopedov iz vloma v garažo. Stvari na smučiščih imejte pod nadzorom, ker so lahka tarča za tatove. V vozilih pa ne puščajte vrednih stvari.